Selasa, 13 Mac 2012

ANWAR, CIA DAN KAF

Apa dia KAF? Ia adalah singkatan kepada Konrad Adenauer Foundation sebuah Yayasan Nasrani Jerman sebuah think-thank kepada Christian Democratic Union dan mendapat tajaan sebuah yayasan Yahudi iaitu American Jewish Committe. Hubungan anwar dengan Yahudi Israel melibatkan banyak hubungan dengan kumpulan pro Zionis Israel di amerika Syarikat dan negara-negara lain.
Hubungan dan 'front' terbaik Anwar dengan Israel yang tidak jelas kelihatan adalah kumpulan Jerman bernama Konrad Adenauer Foundation (Siftung) yang mempunyai hubungan lama dan utama dengan American Jewish Committee. Anwar juga mempunyai hubungan rapat dengan Council for Foreign Relations yang merupakan penentu polisi luar negara Amerika. CFR dikuasai Yahudi Amerika dan Israel. Sila lihat posting sebelum ini dan gambarajah berikut:
Di dalam network CFR adalah juga media seperti WSJ yang menyiarkan sokongan Anwar kepada keselamatan Israel. Media antarabangsa juga yang menaikkan Anwar kononnya sebagai pemimpin Islam saviour dunia.
Chandra Muzaffar sendiri pernah melihat hubungan rapat Anwar dengan Martin S Indyk dan mendedahkan hubungan ini. Hari ini, Anwar sedia hentam Chandra teruk-teruk sini walhal dialah yang membantu ketika dia di penjarakan. Ketika flotila yang melibatkan rakyat Malaysia MV Marmara dan Rachel Corrie diserang tentera Israel, ia meletakkan anwar dalam keadaan serba salah dan terpaksa berlakun.Anwar juga menandatangani perjanjian Annopolis dan terlibat dengan two state solution:
Selepas isu flotilla, Anwar segera ke Amerika untuk minta maaf selepas ada akhbar menimbulkan isu kaitan anwar dengan kumpulan teroris Islam.
Selain jariangan kumpulan kapitalis dan pemodal yang backing CFR, Anwar juga mempunyai hubungan 'business' Anwar dengan kumpulan kapitalis pro Israel Yahudi Zionis:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan